Om EYK

En annerledes klokke - Partner med Star For Life


Dypt inni den urbane jungelen av Oslo, på en kjølig høstdag, fant vi, en liten gruppe med entreprenører fra Skandinavia - en måte for å realisere vår drøm. Vår drøm om å gjøre en forskjell her i verden, skape noe unikt. Resultatet ble EYK - Educate Young Kids.
Som entrepenører, lager vi unisex klokker i høy kvalitet med minimalistisk og edgy design til bruk i den villmarken av betong. Vi har hentet inspirasjon fra naturen, moderne arkitektur og skandinavisk minimalisme. Kombinerer du dette med genuint lær, sveitsisk urverk og en visjon større enn deg selv. Ja, da har du EYK Watches.
Oss mennesker, vi kan gjøre en forskjell. Vi gjør en forskjell her i EYK. Ikke nok med at tiden er noe av det mest dyrebare du har her, men vi tror også at det å bruke tiden sin til noe bedre - som å utdanne barn er kanskje en av de beste måten å bruke tiden sin på. Derfor har vi tatt det valget å donere bort 50,- NOK for hver solgte klokke til Star For Life en non-profit organisasjon i verdensklassen som jobber med utdanning av barn i flere land.
Vi er så stolte av å kunne få muligheten til å være en partner med www.starforlife.org som gjør en særdeles viktig jobbe blant annet i Sør-Afrika. Her nede har de flere “coacher” som reiser rundt på skoler og hjelper barn der med å tilegne seg kunnskap og egenskaper de kan benytte til å oppnå sine drømmer. Samt det gode arbeidet de gjør mot å forebygge AIDS/HIV.
Vi tror at vi alle kan gjøre en forskjell - så lenge vi tar oss tid til det.
EYK er vår måte å gjøre det på. Hva vil du ta deg tid til?
Om våre klokker
Vår første kolleksjon er unisex, som inneholder 8 forskjellige modeller med to (2) størrelser: 38mm og 41mm. Det natur inspirerte designet går fra myke, delikate farger med matt lær inn i en mer luksuriøs tilnærming i semsket skinn. I tillegg har vi to (2) av våre utfordrende klokker med reimer av svart lær.
Alle våre klokker er bygget rundt sveitsisk urverk av ypperste kvalitet og dette gjenspeiler hele klokken i sin helhet.
Vi er stolte av våre klokker og vi tror at mennesker som bryr seg om design, kvalitet og hvordan de benytter tiden sin - vil elske disse også.
Vi tilbyr gratis frakt til hele verden og en “happiness” garanti (se våre vilkår).
Ta deg tid. Gjør en forskjell.
EYK - Educate Young Kids